Even voorstellen: Arjan

Hallo, ik ben Arjan. Samen met mijn partner heb ik een prachtige zoon en wij wonen in Cuijk. In onze vrije tijd zijn wij graag actief bezig.

Sinds 2007 werk ik in de arbeidsbemiddeling. Bij een groot landelijk opererend detacheringsbureau voor hoger opgeleid Nederlands personeel heb ik ervaring op kunnen doen als consultant en later als manager van een business unit. In deze periode heb ik post-hbo bedrijfskunde gestudeerd. Nadat ik mijn studie met succes had afgerond heb ik gekozen voor een managementfunctie bij een uitzendbureau. Hier heb ik als lid van het management team veel geleerd. Ik was verantwoordelijk voor marketing en sales. Het bedrijf richtte zich met arbeidsmigranten uit Europa op de tuinbouw en techniek. Het internationale karakter en de dynamiek van deze business spreken mij zeer aan.

Vorig jaar kwam ik via een detacheerder in contact met Hugo. Na een aantal goede gesprekken heb ik besloten om bij Concilio te gaan werken. Naast de Brabantse gezelligheid is er veel uitdaging voor iemand met mijn achtergrond. Als commercieel manager en lid van het management team ben ik verantwoordelijk voor de ambities van de organisatie. Mijn kracht ligt met name in de vertaling van externe ontwikkelingen c.q. kansen/ bedreigingen naar beleid voor de interne organisatie. Of het nu gaat om abstracte strategische vraagstukken, operationele details, nieuwe structuren of processen,  ik verdiep me er graag in. Hierbij is het belangrijk dat er planmatig wordt gewerkt en collega‚Äôs c.q. medewerkers worden betrokken bij de diverse nieuwe ontwikkelingen.

Indien u als opdrachtgever op zoek bent naar een gedegen advies t.b.v. uw personeelsplanning, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Ik ben te bereiken op telefoonnummer 06-82732308 en e-mailadres: arjan@concilio-personeel.nl