Even voorstellen: Dorien

Hoi, ik ben Dorien. Woonachtig in Oeffelt en trotse moeder van drie schoolgaande kinderen.

Mijn roots liggen in de uitzendbranche. Van 2012 tot 2017 heb ik zelf een uitzendbureau gehad, waarbij ik me voornamelijk richtte op de werving en selectie van medewerkers in de techniek, administratie en horeca.

Daarnaast heb ik ook nog een tweetal leidinggevende functie’s gehad binnen de publieke sector.

Ik krijg energie van creatief bezig zijn en ik schrijf graag. Daarom heb ik in 2019 besloten het roer om te gooien en aan de slag te gaan als Marketing en Communicatie Manager bij Concilio Personeelsdiensten. Een leuke uitdaging!

Naast de marketing campagnes die ik draai, adviseer ik de directie bij het voeren van een goed communicatie beleid naar klanten en medewerkers. Binnen het MT ben ik verantwoordelijk voor het aanbrengen van structuur. Het organiseren van evenementen behoort ook tot mijn takenpakket. Dat is altijd weer een feestje om te mogen doen!

Ik denk graag met u mee om voor uw organisatie de allerbeste medewerkers aan te trekken. Online is er zo veel mogelijk!

Wilt u eens met mij sparren over uw Recruitment Strategie of direct aan de slag met een mooie campagne? Neem dan contact met mij op, dan kom ik snel bij u langs!

U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06-82518945 of email adres: dorien@concilio-personeel.nl