fbpx

Even voorstellen: Hugo

Ik ben Hugo Barten, directeur van Concilio Personeelsdiensten.

Sinds de oprichting in 2007 ben ik samen met mijn team op zoek naar de beste oplossing voor klanten die met name arbeidsmigranten inzetten als uitzendkracht. De projecten die wij verzorgen zijn gericht op (food) productie en logistiek.

Ik denk graag met klanten mee in de mogelijkheden en oplossingen binnen hun bedrijf als het gaat om de inzet van uitzendkrachten. Wij zijn sterk gericht op flexibiliteit en kostenbeheersing en bouwen zo samen met onze klanten aan een langdurige samenwerking. Ik noem dat partnerschap.

Ik maak graag een afspraak om te kijken waar wij ook voor u mee kunnen denken in oplossingen en mogelijkheden.

U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06-27020489 of e-mailadres: hugo@concilio-personeel.nl