Even voorstellen: Justyna

Hoi, ik ben Justyna. Woonachtig in Beuningen, moeder van puber en peuter. Geboren in Polen in het mooie stadje Raciborz.

Na het afronden van mijn opleiding kwam ik in Nederland om wat bij te verdienen, maar daar is het niet bij gebleven. In Uden heb ik mijn toekomstige man ontmoet en ik kreeg en super leuke aanbod om iemand te helpen met het opstarten van een nieuw uitzendbureau. Een paar jaar later kreeg ik een kans om me ergens anders te bewijzen. Bij een transport bedrijf had ik een aantal leuke afwisselende functies met diverse administratieve taken en een stukje coördinatie en planning.

Na 13 jaar daar met plezier gewerkt te hebben, heb ik besloten om naar een nieuwe uitdaging te gaan zoeken en die heb ik gevonden bij Concilio Personeelsdiensten. Een dynamisch uitzendbureau dat geen uitdaging uit de weg gaat! Sinds 1 maart 2020  zorg ik onder andere voor de urenadministratie, zodat iedere medewerker iedere week zijn loon ontvangt. Een pittige klus, maar iedere week als de deadline is gehaald en iedereen zijn loon heeft ontvangen, geeft mij dat weer een voldaan gevoel.

Ik heb leuke contacten met onze klanten en onze medewerkers weten mij te vinden als ze ergens mee zitten. Ik ben blij om onderdeel te zijn van een leuk, spontaan team dat voor iedereen klaar staat! 

Ik ben te bereiken op telefoonnummer 06-30307136 of via dit e-mail adres: justyna@concilio-personeel.nl