fbpx

Wat doen wij?

Specialist in uitzenden van arbeidsmigranten!

Waar anderen stoppen zoeken wij door!

Is uw organisatie actief binnen de Logistiek, Productie of Food Industrie en zoekt u een partner voor de levering van goed gekwalificeerde uitzendkrachten?

Echte harde werkers, die elke dag weer de mouwen opstropen en voor u bergen met werk verzetten?

Bekijk dan hieronder welke diensten wij leveren en hoe wij u volledig kunnen ontzorgen, zodat u kunt doen waar u goed in bent!

Onze diensten

Wij kunnen u volledig ontzorgen, zodat u alleen nog maar hoeft te doen waar u goed in bent!

Advies

Wanneer u vastloopt in uw personeelsbehoefte en uw flexibele schil wilt aanvullen of uitbreiden, kunnen wij u voorzien van een gedegen advies. Wij maken samen met u een inventarisatie van uw wensen en kijken samen naar een oplossing voor de langere termijn. Wilt u geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken? Dat kan! Wanneer u het contactformulier invult en uw vraagstuk kort omschrijft, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op.

Werving en selectie

U bent op zoek naar personeel? Wij helpen u daarbij! Wij beschikken over een database van beschikbare medewerkers met ervaring binnen de logistiek, productie en food industrie. Naar gelang uw wensen en eisen, zoeken wij de juiste medewerker voor u! Dit doen wij snel! Met behulp van onze ervaren Recruiters en moderne systemen kunnen wij binnen een dag alle documenten en contracten gereed hebben, waardoor onze medewerkers snel bij u aan de slag kunnen!

Recruitment Campagne

Bent u op zoek naar een specifieke doelgroep en heeft u meerdere medewerkers nodig? Wij kunnen samen met u een Online Recruitment Campagne opzetten. Denk hierbij aan profilering via een werkenbij website en social media advertentie’s. En we gaan samen aan de slag met video vacatures om uw doelgroep ook heel gericht te bereiken!

Uitzenden

Onze medewerkers zijn bij ons in dienst. Wij dragen alle risico’s en zorgen ervoor dat alle documenten in orde zijn. U betaalt een scherp all-in tarief, uiteraard alleen voor de gewerkte uren. De verloning bij ziekte en vakantie is onze verantwoordelijkheid.

Personeelsplanning

Wij hebben veel ervaring met het op- en afschalen van uw flexibele schil. Op basis van uw forecast en met behulp van ons Planningssysteem kunnen wij onze medewerkers optimaal inzetten bij onze klanten. Hierdoor bent u dagelijks verzekerd van voldoende gekwalificeerd personeel.

Begeleiding

Wij spreken de taal van de arbeidsmigrant en hebben intensief contact met onze medewerkers. Wij begeleiden u bij het aannemen van arbeidsmigranten en begeleiden onze medewerkers bij het wonen en werken in Nederland. Wij zorgen voor een BSN nummer en sluiten voor onze medewerkers een Nederlandse zorgverzekering af.

Huisvesting

70% procent van onze medewerkers woont in onze huisvesting. Onze huisvesting is SNF gecertificeerd. Onze huizen zijn veilig, hygiënisch en voorzien van alle wooncomfort. Wij proberen onze medewerkers echter te stimuleren om na verloop van tijd privé te gaan wonen. Onze huismeester zorgt er voor dat alle huizen goed worden onderhouden en biedt ondersteuning bij verhuizing.

Vervoer

Wij zorgen voor het vervoer van onze medewerkers, zodat zij op tijd bij onze klanten aanwezig zijn. Wij stellen dit vervoer beschikbaar voor de medewerkers die bij ons wonen en voor de medewerkers die privé wonen.

Onze referenties

Wij werken al langere tijd prettig met Concillio samen, waardoor Concillio precies weet waar onze vraag ligt. Een partij met korte lijnen die snel weten te schakelen. Met de kandidaten die vanuit Concillio bij ons werken hebben we een mooie mix van medewerkers. Dit maakt dat we in Concillio een goede partij hebben om in onze personele behoefte te voorzien.

Mola
Bekijk alle referenties

Altijd persoonlijk contact en samen opzoek naar het beste team in aantallen en kwaliteit.

Blokland
Bekijk alle referenties

Sinds de opstart van Na-Nomi in 2013 is Concilio een betrouwbare partner gebleken. Met de kennis en daadkracht van Concilio hebben we uitdagingen op gebied van flexibel personeel weten op te lossen.

Onze business vraagt om een ‘can do’ mentaliteit, gedurende de samenwerking laat Concilio zien dat hun diensten hier naadloos op aansluiten.

Na-nomi
Bekijk alle referenties

Concilio is een prima organisatie om mee samen te werken. Zij zijn flexibel en kennen alle takken van ons bedrijf goed. Nabuurs heeft dan ook al jarenlang goede ervaringen met Concilio.

Nabuurs
Bekijk alle referenties

Wilt u meer blogs lezen? Bekijk dan ons blog overzicht

Naar blogoverzicht

Solliciteren

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • De persoonsgegevens die u ingevuld hebt in dit contactformulier worden uitsluitend gebruikt voor doeleinden die de wetgever toestaat. Bij het versturen van dit contactformulier geeft u toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. Voor meer informatie bekijk onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.